Hogyan tisztítsd a szaunasapkádat?

Közzétette Andi 2017/08/17 0 Komment Cikkeink,

Webáruházunkban rengeteg színű, formájú, vastagságú, anyagú szaunasapkával találkozhatsz. De a kinézeti kérdéseken túl, mi az, ami alapján érdemes meghozni a döntést arra vonatkozóan, melyikre essen a választás?

 

A filcből készült sapkák kitűnően óvják a hajgyökereket a szauna forró levegőjétől. A filc egyetlen hátránya, hogy tisztítását kíméletesen kell végrehajtani. Az öblítést kizárólag kézzel és azt is óvatosan szabad véghezvinni.

 

A nemezelési technikával készült, vastag, 100% gyapjú anyagú Thor szaunasapka legfőbb előnye, hogy sokkal hosszabb ideig őrzi meg a kellemes érzetet a szauna kabinban. Egyenletes hőmérsékletet biztosít, ennek köszönhetően tovább bírsz a szaunában tartózkodni. Előnyei közé sorolható még, hogy különleges kialakítása segít a szellőzésben is anélkül, hogy a hőhatás ártalmának tenné ki a hajadat. A Thor szaunasapka kézzel, kíméletesen, de mosható!

 

A nemez sapkák egyébként általánosságban rendkívül jó szigetelő képességgel bírnak. Extra élményt garantál, ha szaunázásnál jeget teszel a sapkába és úgy húzod a fejedre. :-)

 

A len anyagot tartalmazó szaunasapkáink kiemelkedő előnye a jó nedvszívó képessége mellett, hogy könnyedén tisztíthatóak, akár mosógépben is (maximum 40°-on!). A len egyébként is kevésbé koszolódik, szinte taszítja a szennyeződéseket, így legtöbbször egy egyszerű öblítés is elegendő.

 

A gyapjú anyagból készült szaunasapkák kiváló hőszigetelő és nedszívó tulajdonsággal bírnak. Mosásnál óvatosan kell vele bánni, mert könnyen nyúlik, így a megfelelő méret kiválasztásánál figyelembe kell venni ezt a tulajdonságát. Mosásnál óvatosan, kifordítva, maximum 30°-os hőmérsékleten végezd a tisztítást.

 

A centrifugázást minden esetben kerüld el, hogy az anyag megőrizze minőségét.


 

Ha tetszett a cikk, kérlek díjjazd egy like-al és segítsd munkánkat egy megosztással 

 


 
 
 

Feliratkozás az akciókra

* Kötelező mező
 
Loading...