Az otthon kellemessé tételének része a tisztaság. A szintetikus tisztítószerek anyagai és a keletkező hulladék viszont nagyban hozzájárul a környezetszennyezéshez, ami már világ szinten komoly problémát okoz.

Sokan szeretnének tenni ez ellen, óvni Földünket. Éppen ezért például sokan használnak vásárlásnál természetes anyagú tasakokat, gyűjtik a műanyag hulladékot. Szerencsére egyre többen keresik tehát azokat a lehetőségeket, amellyel lelassíthatjuk a környezetváltozás folyamatait.

Most itt egy újabb egyszerű, de nagyszerű lehetőség, amellyel bárki környezettudatosabb életet élhet. A Laboory kapszulák erős koncentrátumú tisztítószerek, melyeket környezetbarát, vízben oldódó kapszulába csomagoltak. (Akárcsak a mosógépbe dobható mosószerek kapszuláit!)

A kapszulák feloldást követően hetekig tárolhatóak anélkül, hogy beposhadnának, miközben nem keletkezik felesleges hulladék. (Gondolj bele, mennyi üres, óriás flakon landol naponta a szemetesekben!)

A Laboory kapszulák költséghatékonyabbak, semmivel nem kerülnek többe a hagyományos tisztítószereknél, kis helyen elférnek és magas koncentrációjukból adódóan könnyebbé teszik a takarítást. Arról nem beszélve, hogy aki kapszulás tisztítószereket használ, végre búcsút inthet a nehéz bevásárlócsomagoknak, amelynek jelentős mértéke színtiszta víz...!

Miért érdemes Neked is kipróbálnod a Laboory kapszulákat?

  • Mert a kapszulák gyártása környezetbarát
  • Mert a műanyag flakonokat többször használhatjuk a vízben oldódó kapszuláknak köszönhetően
  • Mert a kapszula nagy koncentrációjú termék, ezért kisebb CO2 kibocsájtással végezhető a szállítása, raktározása
  • Mert a használatra kész kapszulákhoz nincs szükség adagoló rendszerekre, csupán tiszta vízre
  • A kapszulák használatával csökkenteni tudja a takarítási, raktározási és szállítási költségeit
  • A kapszulák könnyű és nyomon követhető használatot biztosítanak a használója számára
  • A magas koncentrációjú és hatékony formulájú kapszula termékek kiváló teljesítményt és minőséget biztosítanak használatuk során

A termékek között találunk tisztítószert fürdőszoba takarításrapadlóápolásra, fertőtlenítésreüvegtisztításra, konyha takarításra, szőnyeg és kárpit tisztításra, wc tisztításra vagy akár illatosításra, szagsemlegesítésre és konyhai zsíroldásra is. 

A kapszulákkal nem csak kevesebbért kaphatsz többet és, de a környezetvédelemhez is jelentősen hozzá járulhatsz!Óvd Te is a környezetet anélkül, hogy feladnád természetes igényedet a makulátlan tisztaságra!