Bár mindez továbbra is limitált létszámmal történik!

Bár a vészhelyzetet feloldották, továbbra is óvatosságra intünk mindenkit - javasolt a szokottnál még nagyobb hangsúlyt fektetni a higiéniára, a fertőzések megelőzésére! Tévhit ugyanis, hogy a szauna melegében nem tapad meg a gomba, sem egyéb fertőzést kiváltó anyag!

Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy minimálisra csökkentsük a betegségek, fertőzések kockázatát?

Különösen nagy figyelmet kell fordítani az általános higiéniai szabályokra, mint például a padkendő használatra vagy a szauna előtti-utáni zuhanyzásra!

Ha növelni szeretnéd a védelmet, a legjobb amit tehetsz, ha magukat a baktériumokat semmisíted meg! Pontosan ezt a célt szolgálja SzaunaBoltunk egyik igen népszerű terméke: a Szauna és a Gőz HIGI, mely praktikusan elfér a szaunaszoknyád zsebében!

Fogj egy kis méretű törölközőt vagy törlőruhát, itasd át a tisztítófolyadékkal, töröld át vele a padot, ahova le szeretnél ülni és máris védve érezheted magad a fertőzésektől!

SZAUNA HIGI TISZTÍTÓ 100 ML
Optimális választás mindenkinek, aki szeret biztosra menni! Praktikus szórófejes kiszerelésben. Fa, márvány, gránit, csempe és egyéb felületeken, melyeken a víz nem árt.
Irány a termék »

GŐZ HIGI TISZTÍTÓ 100 ML
Fa, fém, márvány, gránit és egyéb felületek, melyeknek a víz és a gőz nem árt. Alkalmas gőzkabinok, illetve annak ülőfelületei, Hamam fürdők, és egyéb hasonló kabinok napi rendszerességű vagy közületi gőzkabinok esetén napi többszöri tisztításra.
Irány a termék »

Mivel a szaunázás az egészséges méregtelenítés egyik legősibb formája így közcélú szaunák esetében, de az otthoni használat közben is javasolt hangsúlyt fektetni a tisztán tartására.

Érdemes környezetbarát tisztító és fertőtlenítő szereket használni, amivel a szennyeződéseket el tudjuk tüntetni. SzaunaBoltunk kínálatában olyan tisztítószereket találsz, amely nem árt a szaunának, illetve tisztítás után nem kell aggódni a tisztítószer maradványokból származó egészségre ártalmas gőzök képződésétől!

Fontos ügyelni a rendszeres szellőztetésre, kiváltképp tisztítás után, mellyel megelőzhető a penészesedés és a kellemetlen illat!

Ezen felül használat gyakoriságától függően, de legalább néhány havonta érdemes átkenni a fa felületeket paraffin olajjal, ami rendkívül megnöveli a kabin élettartamát. Végezetük a szauna kályha rendszeres tisztítása a vízkőtől óvja a berendezést és a fűtés hatékonyságát növeli.

A megfelelő karbantartás nem csak évekkel hosszabbítja meg a szauna élettartamát, de kellemesebbé teszi a kabinban töltött időt is!


Nézz körül higiéniai termékeink széles kínálatában ide kattintva! >