Menü
Kosár

Fenyőkátrány szaunaméz krém, Mellis 125ml

Fenyőkátrány szaunaméz krém, Mellis 125ml

Szaunamézkrém eredeti finn kátránnyal. Megnyugtatja és táplálja a bőrt. A kátrány, a réti legyezőfű és a méz csillapítja a bőrirritációkat, valamint segíti az izmok ellazítását a sportolás után. A kátrány hagyományosan gyógyító hatású pl. pikkelysömörre, korpás fejbőrre is használják. A krém állagnak köszönhetően használat közben nem folyik le a bőrről és a szaunapadról is könnyen lemosható.

Használata a szaunában: könnyed mozdulatokkal masszírozza bőrébe a krémet, amikor már bőre felmelegedett és a pórusok megnyíltak. Hagyja hatni, majd szaunázás után mossa le vízzel. A tartósabb hatás érdekében a lemosáskor tusfürdő használata nem ajánlott. Tisztítja, táplálja és megnyugtatja a bőrt. A fenyőkátrány hagyományos finn gyógyhatású anyag, főként bőrápolásban, a száraz bőrre használták, emellett enyhe antibakteriális hatása is van Szaunamézkrémek masszázskrémként is alkmazhatóak. Masszázs után a maradék krém nedves törölközővel könnyen eltávolítható.

Több  kiszerelésben is kapható! A megadott ár 125 ml re vonatkozik.

Kiszerelés
1 ml 24,88 Ft

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!
Rossz
  • Elérhetőség: Rendelhető
  • Típus: 3843049
  • Súly: 0.30kg
  • SKU: 6418655430495
  • UPC: 6418655430495
3 090 Ft
Nettó: 2 433 Ft


A legnagyobb választékon kívül még miért érdemes tőlünk vásárolni?

Kérésére a terméket futárszolgálattal egészen az otthonáig visszük. 25.000 Ft vásárlási érték felett fizetnie sem kell érte.

Amennyiben nem tartózkodik vagy nehezen megoldható az átvétel, kérje csomagját Pick Pack Pontra. Az ország több pontján elérhető boltok, shoppok, benzinkutak remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a terméket bármikor át tudja venni.

Webáruházunkból kedvezőbb  áron szállítjuk termékeinket, amennyiben a bankkártyás fizetési módot válassza. Barion rendeszerén keresztűl nyugodtan intézheti vásárlásait


Amennyiben Önnek úgy kényelmes fizetheti az árut átvételkor a futárnál is.

Munkaidőben mindíg az Önök rendelkezésére állunk, hívjon minket telefonon vagy írjon üzenetet és a legrövidebb időn belül igyekszünk segítséget nyújtani,

telefonszámunk: 06 30 194 2643

Méret tábláink   Kérdezz tőlünk!