Menü
Kosár

Naturland

Márka: Naturland
A harmonikusan összeállított illóolajok elegyének áthatóan üde, tiszta levendulaolaj tartalma hatékonyan oldja a szorongást, javítja a koncentrációt, miközben az édes-balzsamos cédrusolaj illatának belélegzése segíti az elme kitisztulását, együttesen hatékonyan hatnak a mindennapok stresszes életmód..
2 990 Ft
Nettó:2 354 Ft
Márka: Naturland
llata: üde, friss, éles fejillat enyhén édeskés, citrusos aljegyekkel.Alkalmazási módok: párologtatás, frissítő aromafürdő, frissítő masszázs, szaunázás, zsíros haj ápolása, zsíros, pattanásos arcbőr tisztítása..
1 990 Ft
Nettó:1 567 Ft
Márka: Naturland
Párologtatásra, aromafürdőhöz Összetevők/Ingredients: Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Citral*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*(*illóolaj-komponens)..
1 990 Ft
Nettó:1 567 Ft
Márka: Naturland
A tavaszi reggelek hangulatát idéző könnyű, friss és üde virágillat, mely kiválóan alkalmas légtér vagy autó illatosítására is. Párologtatásra, aromafürdőhöz, szaunázáshoz.Összetevők:Cseresznyevirág illóolajEgyéb veszélyt meghatározó összetevők, a belső tájékoztatóban...
2 790 Ft
Nettó:2 197 Ft
Márka: Naturland
Illata friss, éles, kámforos fejillat fás, balzsamos aljegyekkel.Párologtatásra, frissítő aromafürdőhöz és masszázshoz, bedörzsöléshez, szájvíz készítésére ajánljuk.100% tiszta, természetes illóolajÖsszetevők/Ingredients:Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene*, Linalool*..
1 990 Ft
Nettó:1 567 Ft
Márka: Naturland
Igényesen összeállított illóolaj-keverék, melynek eukaliptusz, borsmenta és citrom illóolaj tartalma szinergikusan segíti a logikus gondolkodáshoz vezető ellazulást, felfrissíti az elmét, így fokozza a koncentráló képességet. Párologtatásra, aromafürdőhöz, szaunázáshoz.Összetevők:Citrom, borsmenta é..
1 990 Ft
Nettó:1 567 Ft
Márka: Naturland
Egy napfényes déli stílusú kert hangulatát idéző illatkompozíció, melynek szinergikus bergamot és édes-narancs illóolaj tartalma jótékony hatással van a lélekre, oldva a mindennapok szorongását, eloszlatva a rosszkedvet. Párologtatásra, aromafürdőhöz, szaunázáshoz.Összetevők:Édes-narancs és bergamot..
2 990 Ft
Nettó:2 354 Ft
Márka: Naturland
Gondosan megkomponált illóolaj-keverék, melynek eukaliptusz tartalma szabaddá teszi az orrjáratokat, a borsmenta csökkenti a légúti megfázások tüneteit, a fenyő illóolaj segít a légúti betegségek megelőzésében. Párologtatásra, aromafürdőhöz, szaunázáshoz.Összetevők:Eukaliptusz, borsmenta és erdeifen..
3 290 Ft
Nettó:2 591 Ft
Márka: Naturland
Az édeskés fűszeres illatú szegfűszeg illóolaj a karácsony hangulatát hozza el otthonunkba. Néhány cseppjének párologtatása során frissítő hatásával kellemes közérzetet biztosít a testnek és a léleknek. Párologtatásra, aromafürdőhöz, szaunázáshoz.Összetevők:Szegfűszeg illóolajEgyéb veszélyt meghatár..
1 990 Ft
Nettó:1 567 Ft
Márka: Naturland
A tavasz beköszöntét méltón váró illatkompozíció. A bergamot illóolaj tartalma enyhíti az idegességet, a tél okozta enyhe depressziót, a citrom illóolaj tartalma segít az ellazulásban és a cseresznyevirág illóolaj a tavasz hangulatát idézi. Párologtatásra, aromafürdőhöz, szaunázáshoz.Összetevők:Cser..
3 290 Ft
Nettó:2 591 Ft
Márka: Naturland
Illata friss, enyhén fűszeres, kámforos fejillat gyógynövényes aljegyekkel.Teafa illóolaj 5 ml - NaturlandPárologtatásra, aromafürdőhöz, bedörzsöléshez, zsíros, pattanásos arcbőr tisztítására arcgőzöléshez, arctonikhoz, lábfürdőhöz, korpásodás mérséklésére, horzsolásra, pattanásra, rovarcsípés okozt..
2 190 Ft
Nettó:1 724 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)