Menü
Kosár

Illatosítás - diffúzorok, aromalámpák, füstölők

További kategóriáink


Árgarancia*

Ha Ön a megvásárolni kívánt Sauna Cool, Sauna Special vagy SzaunaClub márkájú terméket más hivatalos forgalmazónál** kedvezőbb áron találja meg, akkor a Szauna Boltban (szaunabolt.hu) is megvásárolhatja azt azon az áron***! 

*: csak vásárlás előtt vagy napján érvényesíthető, mert különböző gyártói akciók, Forint-EURO árfolyam, napi szinten befolyásolhatja az árakat
**: csak magyarországi székhelyű, magyar garanciával és bemutatóteremmel/üzlettel rendelkező cégek árajánlatát tudjuk figyelembe venni

***: csak a lakossági termékekre vonatkozik és maximum 2db termék vásárlása esetén

Kedves vásárlóink! A szauna építőanyagok, faanyagok, lambériák, alkatrészek ára a kialakult rendkívüli helyzet miatt dinamikusan változhat, a honlapunkon feltüntetett szauna építőanyagokra vonatkozó bruttó árak tájékoztató jellegűek, a pontos árról kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken, emailben, vagy telefonon! A szauna szálhossz lambériákat, üvegajtókat, és a nagy kiterjedésű építőanyagokat futárszolgálatunk nem tudja kézbesíteni, így azok házhozszállítása, kiszállítása futárszolgálattal nem lehetséges. Megértésüket köszönjük!

Márka: Naturland
100%-ban természetes illóolaj-keverék édes naranccsal és fahéjjal a téli romantikus estékhez. Oldja a stresszt, a tél okozta enyhe depressziót, javítja a közérzetet. Párologtatásra, aromafürdőhöz, szaunázáshoz ajánlott...
2 290 Ft
Nettó:1 803 Ft
Gyönyörű színekkel készült kézi festésű török eredetű kerámia tálka. mérete: 12x3 cmKedves Vásárlóink! A termékek kézzel készülnek ezért színben és mintában is lehetnek eltérések!..
1 490 Ft
Nettó:1 173 Ft
Visszaáramló füstölőkúp tartó. (Füstölőkúp nélkül!)..
3 990 Ft
Nettó:3 142 Ft
Márka: Mayam
Aloe bamboo olaj 10ml Mayam aloe bambusz természetes kozmetikai illatosító 10ml Harmatos növények illatát hordozó tavaszi árnyalatokat és frissességet árasztó illatosító. Akvatikus, szellős illatjegyeket hoz, nyers és enyhén édes-krémes növényi alapillattal. Különösen a lemosók, tonikok, smink..
2 020 Ft
Nettó:1 591 Ft
Márka: Mayam
Balzsamos borostyán és kellemes vaníliás illatjegyeket hordoz. Meleg elegáns és rafinált illattal tölti be a teret. Elkülönített illóolaj-frakciókból, illóolajokból, növényi alapanyagokból fermentálással, áztatással, vagy hidrolízissel nyert aromás anyagokból álló természetes keverék.  ..
1 890 Ft
Nettó:1 488 Ft
Márka: Mayam
A kozmetikai kompozícióknak a friss és érett ananász gyümölcsös, édes-savanykás  illatát kölcsönzi. Főleg frissítők, kölnivizek és tisztálkodószerek illatosítására alkalmas. Ajánlások, alkalmazások -felnőtteknek és gyerekeknek szánt kozmetikai ápoló és tisztálkodószerek illatosítására -gyak..
1 090 Ft
Nettó:858 Ft
Márka: Aromax
Antibakteriális légfrissítő spray indiai citromfű, borsmenta, szegfűszeg illóolajjal.Elsősorban munkahelyek, dolgozószobák levegőjének frissítésére ajánljuk a megfázásos, téli időszakban, de szúnyogriasztó hatású összetevőinek köszönhetően nyáron is használható. Illatosít, fertőtlenít. Az Antib..
2 690 Ft
Nettó:2 118 Ft
Márka: Aromax
Az ANTIBACTERIA borsmenta-eukaliptusz-rozmaring spray kellemes mentolos illatával frissíti, tisztítja a levegőt. Elpusztítja a gombákat és vírusokat is egyaránt.Az Antibacteria légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli idősza..
3 290 Ft
Nettó:2 591 Ft
Márka: Aromax
A citrom-, fahéj- és szegfűszegolajat tartalmazó édeskés-fűszeres illatú keverék otthonunkban meleg, barátságos légkört teremt, így elsősorban gyerekszobák levegőjének frissítésére ajánljuk a megfázásos, téli időszakban.Az antibacteria levegőtisztító sprayben felhasznált illóolajoknak, illetve össze..
2 690 Ft
Nettó:2 118 Ft
Márka: Aromax
Antibacteria levegőtisztító légfrissítő spray 20 ml eukaliptusz-borsosmenta-kakukkfű illattal, mely tökéletes a levegő tisztítására, fertőtlenítésére.  Az Antibacteria (korábban AF) légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, ő..
3 290 Ft
Nettó:2 591 Ft
Márka: Aromax
Levendula - mandarin illatú antibakteriális légfrissítő spray, mely tökéletes a levegő tisztítására, fertőtlenítésére.  Az Antibacteria légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alka..
2 690 Ft
Nettó:2 118 Ft
Márka: Aromax
Teafa- Levendula illatú antibakteriális légfrissítő spray, mely tökéletes a levegő tisztítására, fertőtlenítésére.  Az Antibacteria légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmaz..
3 290 Ft
Nettó:2 591 Ft
Tételek: 1 - 12 / 142 (12 oldal)